Beste Yoghurtbeker

De yoghurtbeker is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen de vaste accessoires die je de dag doorhelpt. In de yoghurtbeker neem je je heerlijke yoghurt met muesli in mee. Ook neem je gemakkelijk een soep mee doordat de yoghurtbeker lekvrij is. De meeste yoghurtbekers beschikken over twee delen waarin je in de deksel je muesli of heerlijk je croutons kan bewaren voor je verse soep!

De Mepal yoghurtbeker

De Mepal yoghurtbeker is de flagship onder de yoghurt- en mueslibekers. De yoghurtbeker is de ideale toevoeging aan de klassieke lunchtrommel. Zoals eerder vermeld bestaat de beker uit twee aparte compartementen waardoor je muesli nog lekker crunchy blijft. De beker is geschikt voor zowel koude als warme vloeistoffen. Wanneer je je toch in een situatie bevindt waarbij je soep is afgekoeld dan hoef je niet te vrezen. Het is namelijk mogelijk om de Mepal mueslibeker ‘gewoon’ in de magnetron te doen. Let wel even op dat je dit zonder deksel doet. 

Specificaties van de mepal Yoghurtbeker

Merk: Mepal
Inhoud van de beker: 200 mililiter, geschikt voor bijvoorbeeld 75 gram muesli
Inhoud van de deksel: 500 mililiter
Product breedte: 107 mm
Product hoogte: 151 mm
Product lengte: 107 mm
Product gewicht: 0.27 kg

Yoghurtbeker Action

Als je een winkel moet opnoemen die bijna alles in het assortiment heeft dan is het de Action. Daarom kan de yoghurtbeker van de Action niet achterblijven. Wanneer je het hebt over de yoghurtbeker van de action dan spreek je over een goedkope yoghurtbeker. De yoghurtbeker voorziet in de basisbehoefte, namelijk het ontbijtje of ander tussendoortje meenemen in een gesloten bakje. Echter laat de kwaliteit van deze beker wel te wensen over. Na intensief gebruik begint de beker toch wel gebruikerssporen te tonen. En in het ergste geval begint de yoghurtbeker, of zoals de action het noemt de bewaarbeker, te lekken. Hierdoor heb je de kans dat je dag letterlijk in de soep loopt.  

Specificaties van de Yoghurtbeker Action

Merk: Action
inhoud: 1100 mililiter

Yoghurtbeker HEMA

Wie aan de Hema denkt, denkt aan heerlijke tompoucen en warme rookworsten. Maar ook de Hema doet mee in de strijd om de beste yoghurtbeker. De yoghurtbeker is vrij rechttoe rechtaan waardoor ook deze beker qua design er niet echt uitspringt. De yoghurtbeker van de Hema is iets duurder dan die van de Action, maar is kwalitatief nagenoeg gelijk. Ook hier lopen we tegen dezelfde problemen aan als de yoghurtbeker van de Action. De bewaarbeker is na intensief gebruik vatbaar voor scheuren en gemaakt van zeer poreus plastic. Ook op de website van de Hema zelf krijgt de beker ‘maar’ 3,5 ster met als voornaamste kritiek dat deze snel stuk gaat.

Specificaties van de Yoghurtbeker Hema

Merk: Hema
Inhoud van de beker: 500 mililiter
Inhoud van de deksel: 100 mililiter
Afmeting: 15,5 cm hoog

Yoghurtbeker To Go

Een echte outsider voor de titel komt toch weg bij de Blokker. De yoghurtbeker to go is een robuuste yoghurtbeker die niet onder doet voor de Mepal Yoghurtbeker. Net als voorgaande modellen bestaat de Yoghurtbeker To Go uit twee delen en is 100% lekvrij. Naast dat het voorziet in de basisfunctie van de yoghurtbeker, ziet de beker er ook mooi ontworpen uit. De beker is makkelijk open en dicht te draaien. De thermofunctie voor zowel de warmte vast te houden als het koel houden werkt perfect. 

Specificaties van de Yoghurtbeker To Go

Merk: Coninx
Inhoud van de beker: 450 mililiter
Inhoud van de deksel: 190 mililiter
Afmeting: 8x9x9x18 (ØxLxBxH)

Heb jij een andere ervaring met bovenstaande yoghurt- of mueslibeker? Laat het ons dan weten!